Heras i Mauri prendran part a la primera edició de “La Portals”

19/02/2010
Federació

Heras i Mauri prendran part a la primera edició de “La Portals”

Els grans ex corredors professionals, guanyadors de la Vuelta a Espanya, Melcior Mauri i Roberto Heras, participaran a la primera edició de la marxa BTT  “LA PORTALS” -Volta a Montserrat- que tindrà lloc el dia 11 d’abril de 2010.

Melcior Mauri guanyador de la Vuelta a Espanya de 1981, després de superar el mateix Miguel Induraín, que va esser segon, i Roberto Heras guanyador de les edicions de 2000, 2003 i 2004, estaran doncs, a la primera edició de “LA PORTALS”, juntament amb Miquel Àngel Iglesias, que ja va anunciar la seva participació, en aquesta nova marxa a la que ja si han inscrits mes de dos-cents ciclistes.

Recordem que en aquesta primera edició de “LA PORTALS” serà homenatjat l’ex ciclista professional Josep Lluís Laguía, i tots els participants col·laboraran amb un petita aportació per a la FEDER Federación Española de Enfermedades Raras.

LA PORTALS tindrà un recorregut de 53,200 kilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. També i haurà una pedalada solidaria de 10 kilòmetres per a nens.

 

Les inscripcions estan obertes a la web de l’entitat organitzadora www.laportals.cat