La temporada de veterans comença diumenge a la Vila Olímpica

24/02/2010
Carretera

La temporada de veterans comença diumenge a la Vila Olímpica

Aquesta cursa tancarà la primera edició de la Challenge de Socials de Barcelona que ha aplegat quatre proves socials que s’han celebrat aquest hivern a la província de Barcelona. Al final de la matinal es farà entrega dels trofeus i maillots als guanyadors de les classificacions generals de la Challenge. I per quart any consecutiu, a les 10:00 hores, es donarà la sortida del Premi Inauguració de Veterans, que serà la primera puntuable de la Xallenge Catalana de Veterans 2010. Aquesta cursa estarà reservada únicament per ciclistes amb llicències de les categories V40, V50 i V60. La concentració i inscripcions d'aquesta cursa començaran a les 9:00 hores.

Ambdues curses tindran lloc a la zona del carrer Bac de Roda i el passeig Garcia i Faria a la Vila Olímpica. El circuit té una llargària de 1.800 metres, i s'hi haurà de donar 25 voltes fins arribar aproximadament als 45 quilòmetres de recorregut.

L'organització de les curses està a càrrec de tres emblemàtiques entitats de la ciutat de Barcelona: el Club Ciclista Provençalenc, l'Esport Ciclista Sant Andreu i la Penya Ciclista Poble Nou. La VI Cursa Interclubs és la prova social dels tres clubs organitzadors, que en el cas del Provençalenc arriba a la 80ena edició.

 

Per informació addicional podeu visitar la web del CC Provençalenc www.ccp1930.com i la de la Challenge de Socials www.challengesocialsbarcelona.blogspot.com.