Perico Delgado també hi serà a “La Portals”

04/03/2010
BTT

Perico Delgado també hi serà a “La Portals”

Amb la participació de Perico Delgado, juntament a Melcior Mauri, Roberto Heras, Miquel Àngel Iglesias, Àngel Edo, Israel Núñez, els andalusos Juan Martinez Oliver i Francis Cabello, com a figures mes destacades del mon del ciclisme professional, el capítol d’inscripcions que es tancarà amb els 1.000 participants, ha passat ja el seu equador amb més de 500 inscripcions.

Recordem que en aquesta primera edició de “LA PORTALS” serà homenatjat l’ex-ciclista professional Josep Lluís Laguía, i tots els participants col·laboraran amb un petita aportació amb FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras).

LA PORTALS tindrà un recorregut de 53,200 kilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. També i haurà una pedalada solidaria de 10 kilòmetres per a nens.

 

Les inscripcions segueixen obertes a la web de l’entitat C. E. LATACA, organitzadora de LA PORTALS 2010. www.laportals.cat.