La Federació Catalana de Ciclisme participa al Panathlon Club de Sabadell

05/03/2010
Federació

La Federació Catalana de Ciclisme participa al Panathlon Club de Sabadell

La activitat del Panatlhón Club es centra en fer reunions mensuals per tractar temes relacionats amb l’esport, que van des de el futbol, fins el tir, passant pel tennis, handbol, bàsquet, natació,atletisme, activitats subaquàtiques...i com no, el ciclisme.

El col·loqui d’ aquest passat dilluns, celebrat al Hotel Urpi de Sabadell,  va estar dedicat el mon de la bicicleta, motiu pel qual la presidenta Carme Mas, va esser la protagonista. Es varen  tractar temes relacionats amb el ciclisme, tant del professional com de l’ amateurs i del de base, tant el català com l’espanyol, del funcionament de la Federació Catalana, el ciclisme en pista, el BTT, el circuits,  dels corredors sabadellencs d’ ahir i d’ avui,  així com de les properes curses Joan Escolà i el Campionat de Sabadell que tindran lloc els propers dia 13 i 14 de març.

Carme Mas va estar acompanyada per el Cap de Comunicació de la Federació Catalana Josep Mª García Planas, i varen estar presents els clubs locals de la Unió Ciclista Sabadell i del Bicisprint.