Bernat Guardia imposa el seu talent al Gran Premi Marzocchi

15/03/2010
DHi

Bernat Guardia imposa el seu talent al Gran Premi Marzocchi

A la primera màniga ha tret una mica més de dos segons a Antonio Ferreiro (XMS Devinci), però és que a la segona màniga, la decisiva, Berni ha superat
en gairebé quatre segons a Fabien Barel (Subaru Mondraker), sent l'únic descender que ha estat capaç de baixar del minut i cinquanta segons. D'aquesta forma, el de Massi ha estat acompanyat al pòdium de Barel, a qui se li resisteix la victòria, però que li encanta aquest circuit, i d'Arnau Sugrañés, que no podia tenir una estrena millor amb el seu nou equip, superant rivals de gran entitat, com Iván Oulego, Cédric Gracia o Pasqual Canals.

 

Bernat Guàrdia: “"feia molt que buscava aquesta victòria"”

 

Tot just creuar la línia de meta, i amb la respiració entretallada pel gran esforç realitzat, aquestes eren les primeres declaracions del gran campió avui a Sant Andreu: "estic molt content. Aquesta era la primera competició de la temporada i no sabia gaire bé com anava a anar, però aquest hivern he entrenat molt dur i ha sortit un gran temps. Estic molt content perquè aquesta és la meva primera victòria en elit en aquesta prova, encara que ja havia guanyat en júnior. Avui he volat. Dedico la victòria a Lluís Oluego, el nostre team mànager. Sabia que les dues variants noves em beneficiarien, ja que farien el circuit més tècnic, no tan dur físicament, i el resultat ha estat un gran temps. Portava molts anys buscant aquesta victòria, i no podia tenir millor inici de temporada que guanyar avui al descens de  Sant Andreu".

Al costat del triomf de Bernat Guàrdia, la resta de guanyadors en les altres categories en lliça han estat: Iraitz Etxebarria (Scott) en sub23, Mario Pérez (CC Cicles AB Castelló) en júnior, Jorge García (-) en cadet, Manel Arasa (5 Seconds) en màster 30, Carles Barcons (MSC Bikes) en màster 40, Eugenio de la Fuente (-) en rígida, Ferran Jorba (Moto Club Sant Andreu) en infantil i Sílvia Montes (OM Bicis) en fèmines.

 

Nota gentilesa de Celes Piedrabuena

Font fotografia: Jesús Martínez