Presenten l´ equip del C.C. Alcoletge

21/03/2010
Carretera

Presenten l´ equip del C.C. Alcoletge

Aquest dissabte al migdia s'ha presentat a l'Ajuntament d'Alcoletge la plantilla elit i sub-23 del Serveto-Alcoletge per a la temporada de ciclisme de carretera 2010. L'equip del CC Alcoletge incorpora aquest any una nova imatge corporativa, gràcies a l'aportació de l'empresa de transports nacionals i internacionals Serveto, amb seu a la ciutat de Lleida.
La formació lleidatana, que la temporada passada va acabar en la segona posició del rànquing de la FCC, és integrada enguany pels corredors següents: els lleidatans Fran Gironés i Vicente Rodrigo; els barcelonins Edgar i Eric Manteca, Carlos Lapuerta, David Peña, Isaac Duarte i David Narváez; els tarragonins Andoni Solà, Sergi Esteve i Alejandro López; el mallorquí Andreu Manresa; els aragonesos Fernando Compaire i Víctor Quílez, i el basc Beñat Blázquez. El director esportiu serà un any més Sergi Hernando, amb Agustí Manteca com a mecànic i Verònica Lladonosa com a massatgista.
Entre els objectius d'aquesta temporada, l'equip del CC Alcoletge té previst participar a les proves de les Grans Clàssiques, de la Copa Critèrium, la Volta a Tarragona i els Campionats de Catalunya en el calendari català, a més del Campionat d'Espanya i les voltes a Cartagena, Castelló, del Maestrat, Lugo, del Llagostí, Toledo, Zamora, Palència, Tenerife i Cantàbria en el calendari de la Real Federación Española de Ciclismo.
A l'acte de presentació han assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoletge, Rubèn Satorra; la presidenta del CC Alcoletge, Carme Solé; el representant de l'empresa Serveto Albert Bolea, i el delegat de la FCC a Lleida, Jordi Vidal, a més d'una nombrosa presència d'afeccionats al ciclisme de les comarques lleidatanes.

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Lleida
Foto: C.C. Alcoletge