La prova de Folgueroles marca l\'equador de la Copa Osona de trial

22/03/2010
Trial

La prova de Folgueroles marca l\'equador de la Copa Osona de trial

La tercera prova de la Copa Osona de Trial s’ha disputat avui diumenge en el municipi de Folgueroles. Un total de 118 participants repartits en 9 categories han disputat aquesta tercera prova que marca l’equador de la competició osonenca.
La prova ha estat guanyada per Gerard Aguilar de l’Esquirol que ha mercat un total d’11 punts, quatre a la primera volta i set a la segona. El segon classificat ha estat Andreu Miró de Mataró amb 12 punts i tercer Joan Figueras de Barcelona amb 14. D’aquesta manera Aguilar acumula 50 punts i es distancia de la resta de participants ja que el segon classificat, Figueras, n’acumula 41 i el tercer, Miró en té 37. A la categoria de benjamins, la més nombrosa amb 30 inscrits, ha guanyat el participant local Riel Comerma amb 2 punts, segon ha estat Martí Vayreda d’Olot amb 5 punts i tercer Jordi Prat de Roda de Ter amb 6 punts. Comerma és primer a la general amb 55 punts.
En open blanc el guanyador ha estat Joan Martín de Granollers i manté la primera posició a la general. En open blau David Capdevila de Gurb s’ha imposat amb només 1 punt. El primer a la general és el manlleuenc Aitor Cortés. En open verd Xavi Carreras de Sils ha guanyat i és manté al capdavant de la general. Pocs canvis en les categories de cadets, infantils, alevins i principiants; amb Bernat Seuba, Eduard Aran,Marc Seuba i Gerard Trueba com a respectius guanyadors. Tots quatre s’encaminen cap a una victòria final força assegurada després del tornar a guanyar a Folgueroles, sent aquesta la tercera victòria consecutiva per cada un d’ells.

La quarta prova serà el dia 11 d’abril a Roda de Ter - Masies de Roda.