David Vázquez, el millor al descens de Pau

23/03/2010
DHi

El corredor barceloní David Vázquez (MSC Bikes) s’ha imposat a Pau, en una cursa de Descens de BTT puntuable per la Copa Catalana, amb una participació de 170 corredors, entre els quals n’hi havia de França. La prova va ésser organitzada pel CC Vilajuïga, que va preparar un recorregut de 2’5 quilòmetres, i que va satisfer als corredors. Un altre punt a destacar és que no va haver-hi accidents, tot i ésser una especialitat de risc. Els corredors van fer dues baixades, com és norma, i el millor temps de David Vázquez va ésser de 4’24 minuts. El segon fou Xavier Temporal (Trinxacadenes), a 4 segons i el tercer Manel Arasa (5 Seconds) a 12 segons. La primera fèmina Sílvia Montes (St. Andreu Barca), amb un temps de 8’22 minuts.

Informació: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)