Mark Cavendish torna a guanyar a la Volta tres anys després

23/03/2010
Carretera

Mark Cavendish torna a guanyar a la Volta tres anys després

La segona etapa de la Volta a Catalunya ha confirmat el pronòstic i el britànic Mark Cavendish (HTC) va aconseguir el seu primer triomf de l´ edició d´ enguany a l´ arribada de Banyoles. Cavendish va guanyar sobre l´ argentí Juan José Haedo (Saxo Bank) i el basc Aitor Galdós (Euskaltel) després d´ una etapa de transició on el company de Galós, Jonathan Castroviejo i Peter Stetina (Garmin) van rodar en solitari pràcticament tota la jornada per ser neutralitzats a només sis quilòmetres de meta. Amb aquesta victòria Cavendish repeteix els dos triomfs que ja va signar fa tres anys a la Volta. El jove alemany Paul Voss continua de líder.
Paral·lelament, a la sortida de Salt uns 300 nens van poder gaudir del circuit d´ habilitat organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme. Els assistents van coincidir en els moments previs i de la sortida del pilot i poder conèixer així una bona part de les estrelles del pilot internacional. Aquesta mateixa activitat està programada pel proper diumenge quan la Volta celebri la seva darrera al Circuit de Catalunya.

Demà dimecres la cursa s´ endinsa a la província de Lleida arribant a La Seu d´ Urgell després d´ una etapa complicada en l´ aspecte orogràfic.