Divendres vinent arrenca la VolCAT Ara Lleida

30/03/2010
BTT

Divendres vinent arrenca la VolCAT Ara Lleida

El proper 2 d’abril torna, després de dos anys d’absència, la Volta a Catalunya en BTT. L’edició del 2010 de la VolCAT ARA Lleida transcorrerà íntegrament per comarques lleidatanes i constarà de tres etapes de competició, cobrint un total de 200 quilòmetres.
La ronda ciclista sortirà divendres de Solsona i finalitzarà el diumenge 4 d’abril a Balaguer, després de recórrer fantàstiques pistes i camins forestals, zones de bosc i espectaculars paisatges de les comarques del Solsonès, la Segarra i la Noguera.
Aquest dilluns es tancava el termini de preinscripció i al voltant de 340 ciclistes han formalitzat ja la seva participació a aquesta prova destinada tant a ciclistes d’elit com  a corredors amateurs i aficionats.
La primera etapa partirà de Solsona i contempla un recorregut de 59 quilòmetres fins a Guissona. La segona jornada es planteja com l’etapa més dura d’aquesta VolCAT Ara Lleida 2010. Els participants s’enfrontaran dissabte a un recorregut de 89 quilòmetres entre Guissona i Àger que presentarà fins a cinc punts d’avituallament. Després d’un tram inicial ràpid, els ciclistes es trobaran amb una llarga ascensió des d’Artesa de Segre fins La Clua.
El diumenge, jornada final de la volta en BTT, es realitzaran 52 quilòmetres entre Àger i Balaguer. La línia d’arribada i punt final d’aquesta VolCAT Ara Lleida estarà situada a la zona esportiva de la localitat de la Noguera.

Asofruit col.labora amb la VolCAT Ara Lleida 2010

L’Associació de Professionals de Fruites i Hortalisses Asofruit es convertirà en un dels subministradors importants als punts d’avituallament de la VolCAT Ara Lleida 2010. Aquest organisme aglutina més de 65 empreses del sector que comercialitzen un volum proper al mil.lió de tones de fruita anuals, una producció que es destina principalment a l’exportació. Asofruit serà el proveïdor de fruita dels participants que prendran part a la prova al llarg d’aquestes tres jornades. La poma, la pera, el préssec i la nectarina són els productes estrella d’Asofruit, juntament amb la cirera, la pruna i l’albercoc.
Asofruit estarà present amb les seves fruites de primera qualitat en els deu punts d’avituallament repartits al llarg de les tres etapes de la VolCAT Ara Lleida 2010.