Positiva experiència del Linde Gallastegui al Grand Prix d´ Alger de Cyclisme

01/04/2010
Carretera

Positiva experiència del Linde Gallastegui al Grand Prix d´ Alger de Cyclisme

Algèria va viure entre els dies 19 i 26 de març el Grand Prix d'Alger de Cyclisme, una cursa internacional per juvenils que va comptar amb equips d' Algèria, Marroc, Tunis, Líbia, Qatar, Unió dels Emirats Àrabs i França més el navarrès del Telco i català del Linde Gallastegui de Sant Boi.
Amb cinc etapes per davant, alguna de 140 quilòmetres, l 'expedició santboiana a Algèria va estar formada pels corredors Alex Castro, Joan Prats, Luís Sánchez, David Dalmau, Gerard Fernández i Aitor Valderrama amb Juan Sanchez com director esportiu i Jesús Ruiz com director tècnic de l'expedició, a més de Javier Castillo exercint d´ auxiliar. Aquesta volta ha estat tota una experiència per a l'equip de Sant Boi, que a més d'enfrontar-se a corredors d'edats i categories superiors, ha conegut processos organitzatius i formes de córrer una mica distints als europeus, tractant-se d´ etapes sense cap tipus de conservadorisme, molt disputades i amb mitjanes elevades.
En aquest context, els corredors del Sant Boi han aconseguit situar sempre tres ciclistes en el top 25 de cada etapa. A la crono per equips del pròleg, l´ equip català fou sisè a 18 segons dels primers. A les següents etapes s´ han hagut de superar traçats exigents i pluges més caigudes i avaries. En l´ aspecte competitiu el corredor holandès de l'equip navarrès Telcom- Reyno de Paul Kneepers ha estat el vencedor absolut de la volta i el seu equip el millor a la general per esquadres. Tant el Club Ciclista Sant Boi com el Telcom ja han rebut oficiosament invitacions per a la pròxima edició,  així com per una altra que s'organitzarà en el mes de maig, però aquesta vegada travessant el desert i en diferents rutes.

Corredors classificats del Sant Boi

16. Alex González (segon júnior a la general final)
18. Luis Sánchez
41. Aitor Valderrama

Linde- Gallastegui: sisè classificat a la general per equips

Informació i fotografia facilitades pel Club Ciclista Sant Boi