El primer casal de Setmana Santa de la F.C.C. acompleix els seus objectius

02/04/2010
Promoció

El primer casal de Setmana Santa de la F.C.C. acompleix els seus objectius

La Federació Catalana de Ciclisme ha organitzat els primers Casals de Setmana Santa en bicicleta per a infants i nens de 5 a 12 anys. Aquesta primera edició ha comptat amb la participació d'11 alumnes d'entre 5 i 8 anys, sota la tutela de dos professors titulats.
L'objectiu d'aquest Casal ha estat fomentar la pràctica del ciclisme en les seves diferents modalitats i aconseguir que els nens passin una molt bona estona amb la bicicleta.
Els alumnes han pogut practicar ciclisme en pista i BMX, demostrant així les seves destreses i habilitats motrius a sobre de la bicicleta, a través de jocs i circuits d’habilitat en els que es treballa, bàsicament, la conducció i l’equilibri. Cal destacar que tres dels alumnes que van participar al Casal no sabien muntar en bicicleta encara, però al segon dia d’activitat ja eren amunt d'una, amb plena autonomia.  Per tant, els objectius de l’activitat s’han complert ja que els alumnes han aprés a muntar en bicicleta, han avançat en les seves destreses motrius i, el més important, han gaudit d’una entretinguda Setmana Santa muntant en bicicleta.