La primera edició del Trofeu de Castellolí reuneix més de 300 corredors

03/04/2010
Carretera

La primera edició del Trofeu de Castellolí reuneix més de 300 corredors

Més de 300 corredors de totes les categories -excepte infantils- es van apropar avui dissabte al Circuit de Castellolí per gaudir d'una jornada completa de ciclisme, amb una molt destacable participació femenina, que ha comptat amb més de 20 noies. La matinal sota l’organització de la Federació Catalana de Ciclisme, va començar amb la cursa de cadets i fèmines cadets en la que van guanyar, per part dels nois, Jordi Quintana (Medina Llagostera) i Josep Maria Arnau (J.C.S. Constructora) com a cadet de primer any, i la fèmina Ariadna Trias (Sarfa). Assenyalar que a aquesta categoria s´  ha introduït per primer cop el xip de cronometratge amb resultat satisfactori.
La jornada va continuar amb la participació dels juvenils, veterans i fèmines juvenils, sub-23 i elites. Els vencedors han estat el juvenil de segon any Arnau Sole (Huesca la Magia) i Marc Soler (), com a juvenil de primer any; Bianca Martín (Levantina) com a fèmina juvenil, Ester Fernández (Modus Vivendis) primera sub-23 i Sandra Santanyes (Trek-Lorca) primera classificada elit. Per part dels veterans 40, el vencedor ha estat Xavier Pérez (Sprint Club Andorra), dels veterans 50, Pascual Garcia (Campio Llorens) i veterans 60, Francisco Roca (Grimaldo Pinturas).
La cursa d'elits sub-23 i seniors-master 30 va donar fi al Trofeu Castellolí, on van fer-se amb la victòria l'elit Eduard Prades (Azysa), el sub-23 Airan Fernández (Caja Rural), el sub-21 Sergi Carrere (Camp Clar), el master 30 Raúl Abardia (Alt Llobregat) i el senior Fco. Javier Sánchez (Rubí Club Ciclista).