Tot en marxa per la Copa Catalana de DH en Cervià de les Garrigues

08/04/2010
DHi

Tot en marxa per la Copa Catalana de DH en Cervià de les Garrigues

Els propers 17 i 18 d'abril es disputarà la Copa Catalana DH a Cervià de les Garrigues (Lleida), organitzada pel Colomina DH Team. La prova començarà el dissabte a les 10:00 h. fins les 13:00 h., on es farà un descans per menjar i, tot seguit, es reprendrà fins les 19:30 h. El diumenge encara hi romandran obertes les inscripcions fins les 9:15 h, i a les 10:00 h. es donarà la sortida de la primera màniga i, la segona, al voltant de les 12:00 h. depenent del nombre de participants inscrits (els corredors sense dorsal no podran participar). En acabar aquest segon grup es farà l'entrega dels trofeus de totes dues jornades.
Per a aquest any, el circuit (el mateix del any passat) ha estat remodelat i millorat amb nous peralts, salts, dubbies... per tal d'oferir als participants diversió assegurada. Aquesta prova serà vàlida per la Copa Catalana i per al Campionat de Lleida de DH (només per als corredors lleidatans).
Les pre-inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic inscripcio_cervia@hotmail.com, adjuntant el nom, la categoria, el número de llicencia i l'equip. El preu serà de 20€ i es pagarà el mateix dissabte a la carpa d'inscripcions. Si no es fa prèviament la preinscripció, el preu ascendirà als 30 €. 

Per a més informació (inscripcions i allotjament) podeu consultar la web.