La primera edició de “La Portals” ja està aquí

09/04/2010
BTT

La primera edició de “La Portals” ja està aquí

Aquest diumenge dia 11 amb sortida i arribada a Collbató, a partir de les 8,30 arriba la I edició de “La Portals”, la Volta a Montserrat en BTT organitzada per el Club Ciclista Lataca. Entre els mils participants, cal destacar la presència dels grans ex corredors Perico Delgado, guanyador del Tour de França l’any 1988 i de la Vuelta a Espanya els anys 1985 i 1989, i actual comentarista de ciclisme a RTVE, així com els també guanyadors de la Vuelta a Espanya, Melcior Mauri i Roberto Heras i el rei de les metes volants Miquel Àngel Iglesias més Àngel Edo, Israel Núñez, els andalusos Juan Martínez Oliver i Francisco Cabello, entre d´ altres figures destacades del món del ciclisme professional.
Recordem que en aquesta primera edició de “La Portals” serà homenatjat l’ antic ciclista professional Josep Lluís Laguía, i que tots els participants col•laboraran amb un petita aportació amb FEDER (Federació Espanyola d´ Infermetats Rares).
“La Portals” tindrà un recorregut de 53,200 kilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat: Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. També i haurà una pedalada solidaria de vuit quilòmetres per a nens.