Francesc Zurita guanya el Gran Premi Jorba

12/04/2010

Dissabte dia 10 d’abril es va disputar el segon Gran Premi Jorba sobre un circuit de 70 quilòmetres. Ja des de l´ inici de la cursa es van produir haver diferents intents d’escapada.
Pujant el port de les Malloles es va escapar el corredor del Huesca la Magia, Arnau Sole, qui va fer en solitari els primers 20 quilòmetres. Recordar que aquest corredor va ser qui va guanyar a Castelloli. Tan aviat va ser atrapat, un company seu va tornar atacar, aquesta vegada el corredor Adrià Pujol que també va aconseguir anar escapat una vintena de quilòmetres més. A falta d’uns dotze quilòmetres per l’arribada va saltar novament Arnau Soler, acompanyat del júnior de primer any Marc Soler (CC Mo!!et). Tots van ser atrapats a falta quatre per meta. A l’arribada vint corredors es van disputar el triomf, imposant la seva potència el corredor Francesc Zurita (Ceràmicas Onda) seguit de Jorge Arcas i Cristian Astals tots dos del Huesca la Magia.