Un miler de bikers a la primera edició de La Portals

12/04/2010
BTT

Un miler de bikers a la primera edició de La Portals

L' últim guanyador de la Titan Desert, l' ex corredor professional Israel Nuñez va ésser el primer en completar el recorregut de 53,200 quilòmetres de la I edició de “LA PORTALS”, la Volta a Montserrat en BTT organitzada per el Club Ciclista Lataca i que va recórrer els quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat amb mil participants. Junt Israel Núñez, especialistes i ex professionals com Melcior Mauri, Angel Edo o Miquel Angel Iglesias van ser dels primer en completar el recorregut.
Entre altres il•lustres participants cal destacar a Perico Delgado, que confessava que era la primera vegada que participava en una marxa amb bicicleta de BTT, Jaume Vilamajo, Pere Muñoz i també varen esser presents altres històrics com José Recio o Celestino Prieto, així com l' homenatjat Josep Lluis Laguía.
Tots els participants varen col•laborar amb un petita aportació amb FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras). A l' esplèndida matinal autènticament primaveral, varen esser presents, l' alcaldessa de Collbató, Josefina Martínez, el president del Patronat de la Muntanya de Montserrat Jordi López i la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme Carme Mas, entre altres autoritats.