Presentació del Club Impuls Medes Bike pel 2010

13/04/2010
Promoció

Presentació del Club Impuls Medes Bike pel 2010

El passat dissabte, en un ambient festiu, es va celebrar a l'Estartit la presentació oficial de totes les seccions del Club Impuls Medes Bike de la temporada 2010: secció de ciclisme, secció de natació, secció de triatló, secció de "runing" i la secció Escola de Ciclisme.
Tot seguit es va realitzar la presentació oficial de l'equip infantil de la temporada 2010 de l'Escola de Ciclisme Impuls Medes Bike, podeu veure més informació al bloc de l'Escola: "http://impulsmini.blogspot.com".
L'esdeveniment va ser tot un èxit, en primer lloc tots els integrants de l'Escola de Ciclisme Impuls Medes Bike conjuntament amb els responsables, pares, amics, socis del club i diverses autoritats convidades a l'acte, com Josep Maria Rufí (alcalde de Torroella de Montgrí), i Benet Amat (regidor d'esports de Torroella de Montgrí), l'expedició va fer una volta a les illes Medes amb el vaixell "Nautilus", un dels patrocinadors del Club.
Seguidament va ser el torn d'iniciar l'acte de presentació a la sala del Consell Municipal de l'Estartit amb torn de paraula per Enric Tauler (president del Club Impuls Medes Bike) i Francesc Moradell (vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme). A continuació, Jacint Sarquella (vicepresident del Club i Coordinador de l'Escola de Ciclisme), Ramon Cateura (Coordinador de l'Escola de Ciclisme) i Pere Ribas (Director tècnic de l'Escola de Ciclisme) varen exposar els objectius de la nova temporada: l'idea principal que es va transmetre és la de que els nens gaudeixin de la pràctica de l'esport saludable amb els seus companys, formant-los com a persones responsables tot aprenent la tècnica del ciclisme.
Finalment, es va concloure l'acte presentant un per un tots els integrants de l'Escola de Ciclisme i fent-los entrega dels nous mallots, aquesta part va anar dirigida per l'entrenador, el senyor Marc Barbosa. En tot moment l'esdeveniment va ser molt emotiu, carregat de sorpreses tant per l'equip Infantil com per els reposables i autoritats.

Equip Infantil de l'Escola de Ciclisme Impuls Medes Bike

- Categories de promoció (2002-2003): Jana Ribas, Queralt Andreu, Aleix Ribas, Abel Saavedra i David Orta.
- Categoria de principiants (2000-2001): Anna Cuadros i Martí Cateura.
- Categoria d'alevins (1998-1999): David Pascual, Eric Fernàndez, Guillem Nogué, Eloi Ribas, David Fernàndez, Joel Peachey, Genís Andreu, Guillem Budó, Júlia Ribas, Mariona Costa i Àlex Lagmich.
- Categoria d'Infantils (1997) i Cadets (1994): Clara Sarquella i Aura Sala.

Llistat de patrocinadors del Club Impuls Medes Bike: "Supermercats GP", "Nautilus", "El Portitxol", "Cofrelec", "Digital", "grm", "Hotel la Masia", "Can Bech", "Hotel les Illes", "Bikes Ferran, "Radikalbikes", "iNÀTiCA", "Aakil" i "Tettsuie".

Per veure vídeo de la presentació