Primera trobada de BTT destinada als nens i joves en edat escolar

14/04/2010
BTT

Primera trobada de BTT destinada als nens i joves en edat escolar

El proper 24 d’abril es celebrarà la primera trobada infantil de BTT a la comarca de Barcelona, dirigida exclusivament als nens i nenes que estiguin cursant l’escola primària. El Club Ciclista Palau organitza aquesta prova infantil amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palau, la Unió de Consells Escolars (UCEC) i la Federació Catalana de Ciclisme, que inclou aquest projecte dintre del seu programa de promoció del ciclisme en edat escolar.
La trobada és oberta a tots els nens i nenes d’ entre 6 i 12 anys i, per aquesta raó, hi haurà tres circuits de diferents dificultats per tal que els participants puguin gaudir d’un recorregut adaptat a la seva edat i condició física. El primer circuit, d’1 km, està destinat a la categoria benjamí (nascuts en 2002 i 2003). El segon circuit de 2,3 km, per als principiants (2000 i 2001), mentre que el tercer, de 3 km per la categoria aleví de primer any (1999) i segon any (1998), fent dues i tres voltes respectivament amb un total de 6 i 9 km.
Les entitats organitzadores també han dissenyat un circuit d’habilitat, per estimulat el treball motriu i de destresa, a més de diversos jocs populars. La trobada es farà el dissabte 24 d’abril al parc Hostal del Fum, a la localitat de Palau Plegamans, de 10 a 14 hores.

Per fer les inscripcions: http://www.ucec.cat/