El Gran Premi Massi viatja fins Flix

16/04/2010
BTT

El Gran Premi Massi viatja fins Flix

Aquest cap de setmana l’atenció del BTT es desplaça fins a Flix, a la comarca tarragonina de la Ribera d’Ebre, seu de la tercera prova puntuable del Gran Premi Massi de la Copa Catalana Internacional. Una cursa que oferirà molts al.licients, entre ells la doble jornada de competició, amb una contrarellotge individual el dissabte i una cursa en format rally el diumenge. Fins el moment l’interès dels ciclistes i aficionats marxa a molt bon ritme i ja ronden els 200 la xifra de pre-inscrits per a aquesta cursa.
El circuit, dissenyat pel Club Ciclista de Flix, serà molt variat i s’ubicarà molt a prop del nucli urbà. La prova contrarellotge (CRI) es disputarà en bona part del traçat, retallant alguns sectors centrals del recorregut. En total, suposarà una lluita contra el cronòmetre sobre un tram de 5,3 quilòmetres, amb zones tècniques molt interessants i lleugers trams de pujada que es concentraran en bona mesura a l’inici i el final del circuit.
De 12 del migdia a 15 hores es completarà el procés d’inscripció. La primera sortida de la contrarellotge es donarà a les 16:30 i al voltant de les 6 de la tarda tindrà lloc el lliurament de premis. Cal destacar que els resultats de cada CRI tenen incidència en la classificació final, amb punts de bonificació per al GP Massi-Copa Catalana Internacional.
Pel que fa al diumenge 18 d’abril els ciclistes s’enfrontaran al circuit en la seva totalitat, amb un recorregut d’una mica més de 9 quilòmetres i un desnivell acumulat d’uns 400 metres que els participants hauran de cobrir en diverses ocasions, fins a completar una distància total que es situarà al voltant dels 30 quilòmetres. Com és habitual en aquest certamen, després de les inscripcions es donarà la primera sortida a les categories Elit femenina,Cadets, Júniors i Màster a les 10 del matí, i des de les 12 s’enfrontaran al recorregut les categories Elit masculina, Sots-23, Sots-21 i Sèniors. A les 2 de la tarda està previst que es celebri el lliurament de premis.
El gironí Marc Trayter (Radikal Bikers) ocupa la segona posició de la general en aquest Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional, a només sis punts del líder, el txec Milan Spesny, mentre en categoria femenina la barcelonina Anna Villar (Ayala Team) ocupa el primer lloc de la classificació amb un confortable avantatge després d’haver vençut clarament a les dues primeres curses i també a la contrarellotge de Corró d’Amunt. Cristina Mascarerras i Mercè Pacios són segona i tercera respectivament de la classe Elit femenina.

Per veure tota la informació