Els nens seran protagonistes al BikeShow, que es celebra el 15 i 16 de maig al Parc Fòrum

22/04/2010
Promoció

Els nens seran protagonistes al BikeShow, que es celebra el 15 i 16 de maig al Parc Fòrum

La propera edició del BikeShow Festa de la Bici i els Patins que arribarà al Parc Fòrum de Barcelona els propers 15 i 16 de maig oferirà una àmplia oferta d’activitats i propostes infantils per tal que els més petits puguin gaudir en un entorn segur dels que són o seran de ben segur els seus primers mitjans de conducció: la bicicleta i els patins.
I és que el concepte del BikeShow de Barcelona abraça a tots els membres de la família per tal que cada persona, sigui quina sigui la seva condició i edat, trobi un ventall de possibilitats molt ampli per gaudir del millor festival d’Europa d’aquestes característiques al llarg dels més de 50.000 m2 de superfície. El públic infantil esdevindrà sense dubtes un dels que millor podrà explotar les grans zones de pràctica i conducció que oferirà la Festa de la Bici i els Patins de Barcelona, disposant d’un àmplia gamma de models i superfícies amb els que passar una bona estona i posar a prova les seves habilitats. Des de circuits d’obstacles i precisió, fins a rampes, salts i desnivells adaptats a totes les edats, passant per trams de sorra i de fusta, tallers infantils i molt més.
Però el Bikeshow també apostarà un any més per la conscienciació i la pedagogia entre els més petits. Amb la col.laboració de la Fundació del RACC i el seu programa Bicivisme, la Festa de la Bici i els Patins comptarà amb un espai per a la formació en educació vial infantil, per tal de dotar-los de la màxima informació i aprenentatge als que seran futurs usuaris de la via pública. A través de circuits vials es treballarà en la identificació de les situacions de risc més comunes així com l’adquisició d’habilitats pràctiques per dur a terme una conducció el més segura possible.
Abans d’accedir al circuit de circulació i d’obstacles, els petits participants rebran a l’aula una introducció informativa per part dels monitors, amb els qui repassaran conceptes bàsics de mobilitat segura, així com les normes i senyals de circulació fonamentals.

Nota d´ Ocisport