75 bikers a l’Open BTT Costa Daurada de La Secuita

26/04/2010

El Club Ciclista Secuitenc organitzava per primer cop una cursa puntuable per l’Open BTT, el resultat final va ser bo i prova d’això son els 75 ciclistes  que es van aplegar ahir pel matí a La Secuita per disputar la segona prova de l’Open BTT Costa Daurada.
La cursa va resultar molt dura per a tots els participants degut al fort ritme que es va imposar en cada una de les proves disputades. La cursa de 5 voltes ( elit–sub23–sub21) va estar marcada pel domini dels germans Martorell juntament amb Jordi Carnicer, finalment però, un ajustat esprint decantava la balança cap a Jordi  Martorell seguit de Carnicer i Enric Martorell.
En la cursa de 4 voltes (màster30–sènior–júnior), Carles Juncosa guanyava la prova imposant un fort ritme que només podia seguir Juan José Marrassé fins que un problema tècnic el deixava fora de combat, el segon lloc va ser per Jordi Garrido seguit de Cristian Vázquez.
Pel que fa al grup de 3 voltes (veterà 40-50-60–cadet–fémina) el clar dominador va ser Francesc Artero, la segona posició era per Jordi Monclús i tercer era Alfonso Zafra.
Després d’aquesta segona prova els ciclistes que encapçalen la general son; Enric Martorell en (elit-sub23-sub21), Carles Juncosa en (màster30-senior-júnior) i Francesc Artero en (veterà 40-50-60 – cadet – fèmina)

S’obre un parèntesi de tres setmanes en l’Open BTT que tornarà el proper 16 de maig a Hospitalet de l’Infant – Masboquera