Doble cursa a La Cellera de Ter

27/04/2010

La Cellera de Ter fou el passat diumenge d´ una matinal de ciclisme que va reunir les categories juvenil i de veterans, jugant-se en ambdues el títol de campió provincial.

Domini del Huesca La Magia a juvenils

Els corredors del equip Huesca La Màgia han estat els grans protagonistes a la Copa Catalana de La Cellera de Ter, amb un recorregut de 70 quilòmetres i uns 60 participants. Els corredors del equip Huesca La Màgia han estat molt superiors i els 5 primers classificats han estat d’aquest equip, i a l’arribada 4 han arribat junts, essent Juan Manuel Alfonso el més ràpid.
La cursa també era campionat provincial, que ha estat guanyat per Platon Buenaventura, del CC Calonge, donant-se la curiositat de que era la seva primera cursa, ja que fins ara feia futbol, i tant sols fa mig any que practica el ciclisme, havent superat corredors de renom gironins, com Zurita i Pujol, que no han tingut el seu dia.
La nota negativa de la matinal ciclista ha estat la denúncia dels Mossos d’Esquadra a un corredor júnior, per insults i mala educació.

Priego, el millor a veterans

José Priego va ésser el més ràpid dels 33 corredors que van arribar junts per disputar l’esprint final a la cursa de veterans vàlida per la Copa Catalana organitzada pel CC Esprint, amb una participació de uns 100 veterans.
El recorregut tenia 70 quilòmetres, amb els cims de tercera de Les Serres i Les Encies, i el gran protagonista va ésser Santiago Molina, que es va escapar en solitari en els primers quilòmetres i que fou atrapat en els últims 5 quilòmetres. A l’arribada el primer va ésser Priego, Molina el segon i Codony el tercer.
La prova també era campionat provincial, i els campions van ésser Jordi Codony (Renault Olot) en Veterans 40 i Josep Canet (CC Banyoles) en Veterans 50.
Els corredors del equip Huesca La Màgia han estat els grans protagonistes a la Copa Catalana, que ha organitzat el Club Ciclista Esprint, de La Cellera de Ter, amb un recorregut de 70 quilòmetres i uns 60 participants.

Informació facilitada per Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)