Es disputen les Sis Hores de Resistència de BTT

27/04/2010

L'equip Horse-Hesu 22, format per Joan Quintana, Joan Aguilera, Edgar Valero i Gerard Alvarez, va apuntar-se la quarta edició de les 6 Hores de Resistència de BTT que es va disputar el dissabte a Sant Gregori amb una participació d'uns 120 corredors, dividits en uns 35 equips. La prova es va emmarcar en la 4ª edició de la Fira del Ciclista de Sant Gregori organitzat pel Club Ciclista Sant Gregori El Llémena.
El recorregut tenia 3 km i es va disputar amb la modalitat de relleus dels corredors. El segon equip va ser el Radikal Bikes format per Oriol Morata, Ramon Lozano, Feliciano Talavera i Jose Fernandez que van protestar (segons ells) per irregularitats de l'equip guanyador, i tercer el Bicis Esteve, Josep Almendros, Albert Carreras, Santiago Martinez i Adrià Bachs. El primer equip de Fèmines va ser el  Bikers Giris i el segon les 4 arreplegades.

Nota de Francesc Modadell (Delegació de la F.C.C. a Girona)