Excel·lent assistència a les curses de ciclisme base aquest cap de setmana a Palau Plegamans

28/04/2010
Promoció

Excel·lent assistència a les curses de ciclisme base aquest cap de setmana a Palau Plegamans

El passat cap de setmana s'ha organitzat a Palau de Plegamans un seguit d'activitats dedicades al ciclisme de base. Al Parc Hostal del Fum es van trobar més de 120 nens i nenes en edat escolar, que van poder gaudir de proves adaptades a la seva edat. S'han fet quatre proves diferents: una per a Prebenjamins, d'1 km; una per a Benjamins, de 2,3 km; una per als Alevins nascuts en 1999, de 6 km, i, una altra per als nascuts al 1998, de 9 km de distància. Tots els participants han rebut un obsequi al finalitzar la proba per motivar i fomentar la pràctica del ciclisme.
A la cita han acudit l'alcaldessa de Palau de Plegamans, el regidor d'esports i la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas.
A més de la jornada de ciclisme escolar, els nens i nenes han pogut participar a un conjunt d'activitats lúdiques que ha organitzat l'Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), com curses de sacs, domino gegantí, bitlles catalanes, jocs de lluita, etc. La Federació Catalana de Ciclisme, per la seva banda, va contribuir aportant el circuit d'habilitat que ja vam veure en nombroses ocasions durant el desenvolupament d'algunes etapes de la Volta a Catalunya.
Al finalitzar les proves es va proposar a pares, mares i fills fer un recorregut per tot el Parc Hostal del Fum en bicicleta. I, per últim, el Club Ciclista Palau, organitzador del matinal, ha fet un sorteig entre els nens i nenes participants d'una bicicleta BTT, un mallot i dos cascos.

Més apostes pel ciclisme escolar

El velòdrom d'Horta continua en marxa amb la jornada de portes obertes a totes les escoles del districte d'Horta. El passat dilluns, l'escola Cardenal Spinola ha acudit a la pista amb un total de 40 alumnes per tal de passar una bona estona practicant ciclisme en pista i BMX.
Aquest proper dijous, el CEIP Baloo visitarà amb 20 alumnes les instal·lacions del velòdrom.