Tot a punt pel BikeShow Festa de la Bici i els Patins

29/04/2010
Promoció

Tot a punt pel BikeShow Festa de la Bici i els Patins

Amb la bicicleta i els patins com a eixos centrals de l’esdeveniment, el Bikeshow Festa de la Bici i els Patins oferirà el cap de setmana del 15 i 16 de maig un important impuls i un munt de novetats a l’oferta d’oci i activitats de Barcelona. El BikeShow donarà l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall de propostes a tots els membres de la família i a tot tipus de públics. Acompanyats o no per la bicicleta o els patins, els visitants que es desplacin fins el Parc Fòrum de Barcelona es trobaran amb una enorme fira activa, amb entrada gratuïta i on la diversió està més que assegurada.
Dissabte, de 10 del matí i fins les 8 del vespre, i diumenge, de 10 del matí a 3 de la tarda, el BikeShow Festa de la Bici i els Patins ens acostarà una inacabable llista d’atraccions. Els més petits podran provar diferents models, millorar la seva tècnica de conducció i patinatge acompanyats per monitors, o demostrar les seves habilitats als diferents circuits i superfícies que els proposa aquesta fira.
Els joves i adults, per la seva banda, podran conèixer a l’àrea d’exposició els darrers productes i novetats del sector biker i skater, i acostar-se a noves modalitats i especialitats, com el free ride o el dirt, així com enfrontar-se a circuits espectaculars amb rampes, salts i desnivells. L’enorme superfície del Parc Fòrum permetrà assaborir la bicicleta i els patins sense angoixes, en amplis espais i amb un gran ventall de possibilitats. La Fira comptarà amb una zona reservada a les modalitats urbanes i free, espais especialitzats per al derrapatge, les acrobàcies i fins i tot un circuit outdoor de BTT.
A més, les exhibicions i espectacles programats al llarg del cap de setmana que estaran repartits pel recinte i en el que hi prendran part reconeguts especialistes deixaran bocabadats tant a grans com a petits.

Horaris

Dissabte 15: de 10 del matí a 8 de la tarda
Diumenge 16: de 10 del matí a 3 de la tarda

*Entrada gratuïta

Tota la informació a: www.bikeshowbcn.com