Presenten el nou format Pedals d´ en Serrallonga a Sant Hilari

28/04/2010
BTT

Presenten el nou format Pedals d´ en Serrallonga a Sant Hilari

El passat 27 d’abril la consultoria Deth Pirenèu, empresa encarregada del disseny, planificació, implementació, avaluació i promoció de productes turístics com ara Pedals de Foc i Pedales del Mundo, va presentar a Sant Hilari el seu nou producte Pedals d’en Serrallonga.
El Sr. Oscar Balcells, gerent de la consultoria, va explicar que els Pedals d’en Serrallonga s’emplaça al territori de les Guilleries ja que es confirma com un espai idoni per a les bicicleta de muntanya i per gaudir de la natura, tant com ho havia estat per als bandolers com en Serrallonga.
La ruta passa pels llocs més emblemàtics de la vida del famós bandoler català i consta de dos recorreguts per realitzar en dos dies: un de curt, de 109 quilòmetres, amb 2.700 metres de desnivell positiu, i un altre de llarg, de 143 quilòmetres i 3.800 metres de desnivell.
Els municipis pels quals discorre la ruta són Sant Hilari, Espinelves, Viladrau, Vilanova de Sau i Osor. Aquest territori ofereix una àmplia oferta hotelera i una gran varietat gastronòmica adaptada a tots gustos i necessitats dels ciclistes que fan el recorregut i dels seus acompanyants.

Informació i consultes

http://www.pedalsdenserrallonga.com/
Tel. 973 643 662
pedals@pedalsdenserrallonga.com