Tot per decidir a les grans clàssiques

13/05/2010
Federació

Amb quatre curses de tretze disputades, la Copa Generalitat- Grans Clàssiques està encara lluny de conèixer el seu guanyador. Tot i estar en el primer bucle de la competició, el líder és un dels protagonistes de l´ any passat, Jordi Cervantes. El ciclista del CJAM és primer amb 175 punts pels 145 de Sergio Casanova (Ajuntament Tarragona) amb 145 i els 122 de Guillem Muñoz (Pocara Joiers). Pel moment el company de Cervantes al CJAM, Jonathan Genthon, és líder a sots 23.
Les grans clàssiques van arrencar a L´ Hospitalet de Llobregat amb el Premi Inauguració on el trio del Guerola València, format per Heliorodo Moltó, David Belda i José Belda, va arribar en solitari. La competició va continuar amb la doble cursa de Sabadell. Al Trofeu Joan Escolà va guanyar José Belda que un dia més tard fou segon al Campionat de Sabadell, només superat pel francès Johan Cauquil (Martigues). La darrera cursa fou el Gran Premi d´ Odena on va guanyar el biker Christian Collados (Bicis Esteve) per davant Carles Torrent (Renault Olot) i Guillem Muñoz.

Les grans clàssiques continuaran el sis de juny amb el Gran Premi Navas.