La Pujada al Mirador d´ Alcanar és per Valery Kaikov

04/05/2010

El corredor rus del Lokomotiv  Valery Kaikov va ser el guanyador de la 20ª edició de la Pujada al Mirador que es va disputar el passat dissabte a Alcanar. Sota una persistent pluja es donava la sortida de la cursa per els 119 corredors que es van presentar a la població del Montsià, ja d’entrada ritme molt fort i nombrosos intents d’escapada que van provocar que es trenqués el pilot en la tercera volta, això si, amb els favorits sempre al capdavant. Era però en l’última volta que Kaikov sorprenia als companys d’escapada amb un atac que ja seria definitiu, la poca entesa de la resta d’escapats va provocar que el corredor rus agafés temps ràpidament i que es presentés al Mirador aixecant els braços en solitari, en segona posició entrava Mauricio Muller -Azysa- seguit de Antonio Garcia -UPV Bancaja-.