Llordella s´ estrena al Trofeu Caixa Girona

04/05/2010

El corredor Joan Llordella (Fornells – Ambisist) s’ha estrenat, amb victòria, al Trofeu Caixa Girona – Open Tàctic que s’ha disputat a Tossa de Mar, amb una participació d’uns 300 corredors, tot i la pluja que no va perjudicar. El circuit tenia 10 quilòmetres i va ésser un dels més divertits i agradables, fins ara, segons els corredors, i, en la cursa Èlit, Llordella ja va passar primer en la primera de les tres voltes, i no va tenir cap problema per a guanyar. Darrera seu van entrar tres corredors de Bicis Esteve, Francesc Freixer, Xavier Viñas i Cristina Collados.
Les altres curses de la volta llarga van ésser guanyades per Joan Aguilera (Júnior), Edgar Valero (Cadet) i Rosa Maria Riera (Fèmines). En els circuits de promoció hi van participar uns 100 nens i nenes.

La propera cursa serà a Figueres el dia 16 de maig.

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)