La bici elèctrica i les darreres novetats, protagonistes al Bikeshow on no faltarà la F.C.C.

05/05/2010
Cicloturisme

La bici elèctrica i les darreres novetats, protagonistes al Bikeshow on no faltarà la F.C.C.

El Bikeshow Festa de la Bici i els Patins comptarà enguany entre les seves atraccions amb una major superficie per a exposició d’articles, models i totes les novetats del sector. I Sense dubtes la bicicleta elèctrica serà un dels productes estrella que podrem trobar a aquesta fira activa que s’instal.larà al Parc Fòrum de Barcelona.
Els plans del Ministeri d’Indústria i informes recents presentats per institucions com el RACC confirmen l’evolució del parc mòbil de les ciutats i la necessitat d’apostar pels models elèctrics i sostenibles. Els propers 15 i 16 de maig hi haurà la possibilitat de veure de prop i pujar a les darreres propostes que s’han presentat al mercat, de la mà de marques i distribuïdors tan sòlids com Bicicletes Monty o Ebici.net. Es tracta de vehicles ecològics i sostenibles que requereixen d’un mínim manteniment i que ofereixen rapidesa, autonomia, eficiència i que esdevenen també el mitjà més saludable.
A banda d’aquests models elèctrics, podrem conèixer també les darreres novetats en models plegables, de ciutat, carretera i muntanya, i els darrers materials utilitzats. Monty instal.larà fins i tot un circuit d’obstacles i d’habilitats per introduir als visitants i aficionats en les modalitats del biketrial i apropar-los també la comoditat i possibilitats dels models elèctrics. A més, la prestigiosa marca catalana aprofitarà el balcó del Bikeshow per presentar en exclusiva i a nivell mundial la seva nova gamma de models MTB.
L’àmplia zona d’exposició estarà ben nodrida per marques i distribuïdors de primer nivell del món de la bici i els patins. Com Rumble Bikes o Klae Bike Distribution, que ens presentaran models de bicicletes i components d’alta qualitat de les versions més extremes de les especialitats BMX i MTB. Tot tipus d’accessoris i roba esportiva especialitzada també tindrà cabuda a aquest fira, amb la presència de distribuïdors com Outletic, l’únic outlet especialitzat del món de l’esport i que compta amb una àmplia gamma de productes de ciclisme i primeres marques.
També el sector del patinatge tindrà una destacada presència al Bikeshow Festa de la Bici i els Patins, amb la participació de marques i distribuïdors com Inercia.com, que compten amb un llarg catàleg de patins, longboards i d’altres.

La Federació Catalana de Ciclisme també participarà al Bikeshow

La Federació Catalana de Ciclisme es convertirà en una altra de les entitats importants que donaran el seu suport i recolzament al Bikeshow Festa de la Bici i els Patins de Barcelona. Aquest organisme té entre els seus principals objectius la difusió i la promoció de l’esport.
Per aquest motiu la federació participarà a aquest festival instal•lant un espectacular circuit d’habilitats que es situarà a la zona infantil del Parc Fòrum i que complementarà la gran oferta d’activitats i de propostes que oferirà el Bikeshow als més petits al llarg de tot el cap de setmana.