Vall de Lord rep aquest cap de setmana la quarta prova del Superprestigi Massi

07/05/2010
BTT

Vall de Lord rep aquest cap de setmana la quarta prova del Superprestigi Massi

El meravellós i espectacular entorn natural i paisatgístic de Sant Llorenç de Morunys, municipi del Solsonès que integra la zona prepirinenca de la Vall de Lord, acollirà aquest cap de setmana la quarta prova del Superprestigi Massi-Open d`Espanya de BTT, cita que serà puntuable també per a la Copa Catalana Internacional i que ens oferirà una doble i apassionant jornada de competició.
Vall de Lord presentarà un recorregut exigent i molt característic que el diferencia de la resta de proves del calendari, amb trams i sectors molt estrets i revirats. D’altra banda, les pluges caigudes durant la setmana exigiran un esforç extra als nombrosos participants que de nou no es voldran perdre aquesta cita tan especial.
En la primera jornada tindrà lloc la contrarellotge del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional, competició que arrencarà a les 5 de la tarda. Prèviament, al migdia, es celebrarà una nova edició de la Kids Cup, una cursa de promoció destinada als més petits i joves, de 7 a 14 anys, que establirà quatre categories i que impulsa una vegada més el Club BTT Vall de Lord en la seva voluntat per fomentar l’ús de la bicicleta i la pràctica de l’esport.
La contrarellotge es disputarà sobre un traçat de 4 quilometres amb una ascensió inicial molt pronunciada i una segona part de recorregut amb sectors en pla i en baixada. Aquesta contrarellotge, que permet als corredors sumar un bon grapat de punts de cara a la classificació final, suposarà la darrera prova CRI de la temporada del Gran Premi Massi, després de les de Corró d’Amunt i Flix.
Per al diumenge de la cursa el circuit s’ampliarà fins a assolir una longitud de 6,7 quilòmetres, allargant el recorregut de la CRI per la zona coneguda com Rasa de les Valls i configurant un traçat modificat que comptarà amb zones de pujada en bona part dels sectors i amb un descens final pronunciat. Les característiques del circuit, amb trams molt estrets, convidaran als organitzadors a variar el programa de competició, fixant fins a tres sortides de cursa en relació amb les dues que es celebren habitualment.

Nota i fotografia d´ Ocisport