Es presenta el Bikeshow amb l´ objectiu de divulgar el transport sostenible

07/05/2010
Cicloturisme

Es presenta el Bikeshow amb l´ objectiu de divulgar el transport sostenible

Aquest dijous al migdia s’ha celebrat a la seu de l’Institut Barcelona Esports la presentació oficial del Bikeshow Festa de la Bici i els Patins, que tindrà lloc els propers 15 i 16 de maig a la ciutat comtal, amb el Parc del Fòrum com a centre neuràlgic de les activitats.
L’acte ha comptat amb la participació de Pere Alcover, delegat d`esports de l’Ajuntament de Barcelona, i Albert Balcells, director general d’Ocisport, empresa promotora del Bikeshow.
Alcover ha animat a tothom a participar d’aquesta gran festa de la bici i els patins que tindrà un dels seus moments més multitudinaris amb la passejada popular que el diumenge 16, des de les 10 del matí, recorrerà alguns dels carrers més importants de la ciutat, amb final al Parc del Fòrum. “No hi ha excusa per no agafar la bicicleta o els patins i participar d’aquesta passejada popular. Són mitjans de transport sostenibles, que estan presents a la nostra ciutat. La bicicleta ha de jugar un paper molt important en la mobilitat del futur, més del que té actualment”, ha subratllat Alcover. “El Bikeshow compta amb un programa molt extens d’activitats. No és fàcil trobar fires de la bici com el Bikeshow i cal agrair l’aposta que una empresa com Ocisport ha fet per la ciutat de Barcelona”, ha afegit el delegat d’esports.
Per la seva banda, Albert Balcells, ha repassat algunes de les principals atraccions d’aquesta nova edició del Bikeshow que comptarà amb més de 50.000 m2 de superfície, oferint més espai d’exposició i zones per a la celebració d’activitats. “Aquesta fira s’ha convertit en un gran parc temàtic de la bici i enguany pren molt protagonisme també el món del patinatge. Aquesta edició hem reforçat el programa de competicions i exhibicions. Hi haurà activitats per a tota la família, és un espai apte per a tothom”. El màxim responsable d’Ocisport també ha insistit en la vessant solidària de la festa. “Cal destacar la implicació del Bikeshow amb projectes solidaris a l’Àfrica i sumant-nos també al compromís de l’Ajuntament de Barcelona en la campanya del Mil.leni de les Nacions Unides”.
A continuació, la presentació s’ha tancat amb una esplèndida exhibició del campió del món de trial Dani Comas i el patinador Carles Flores, representant de l’Escola de Patinatge Rodats, una de les entitats que participaran al Bikeshow Festa de la Bici i els Patins impulsant demostracions i cursos de patinatge artístic i freestyle.
Cal recordar que el Bikeshow 2010 és d’entrada gratuïta i els horaris de la fira seran: dissabte 15, de 10 del matí a 8 del vespre, i diumenge 16 de 10 del matí a 3 de la tarda.

Nota i fotografia d´ Ocisport