El Catalunya Team, inscrit a la UCI per cinquè any consecutiu

07/05/2010
Pista

El Catalunya Team, inscrit a la UCI per cinquè any consecutiu

La Unió Ciclista Internacional va publicar a la seva plana web la relació d’Equips Pista UCI per a la temporada 2010/2011, on Catalunya Team, al costat del Cespa-Euskadi basc, queden com equips més veterans del concert internacional, complint cinc temporades consecutives entre l’elit.
Vint-i-vuit són els conjunts amb llicència UCI admesos, amb Estats Units, sis equips, i Espanya, amb cinc, com estats amb major representació. Mentrestant, Austràlia, Bèlgica, França, Gran Bretanya i Rússia, amb dos, i Alemanya, Hong Kong, Itàlia, Japó, Malàisia, Taipei i Ucraïna, amb un, completen la relació per aquesta nova temporada.
Entre els espanyols s’afegeix el nou Stryc (Spanish Track Cycling Center), amb seu a les Illes Balears, mentre continuen el Reyno de Navarra-Telco-Conor i els bascs Fullgas.org i Cespa-Euskadi. Al cas dels estrangers destaquen pel seu potencial el britànic Team Sky, capitanejat per Chris Hoy, Jason Kenny i Victoria Pendleton; el Cofidis, més internacional que mai, amb els velocistes francesos Kevin Sireau i François Pervis, l’alemany Maximilian Levy i l’holandès Teun Mulder, a més del fondista colombià Leonardo Duque; el Jayco-Skins, que integra gran part del millor de la pista australiana (velocitat i fons); el nou Team Erdgas alemany, amb els velocistes Carsten Bergemann, Robert Forstemann i Christin Muche; o el malai YSD Track, amb la sensació Azizulhasni Awang i el veterà Josiah Ng Onn Lam.
La plantilla de Catalunya Team per aquesta temporada 2010/2011 està formada pels velocistes elit Itmar Esteban, Alfred Moreno i Adrià Sabaté i les sots-23 Helena Casas i Alba Díez, a més dels fondistes sots-23 Sergi Carrere i Arantxa García, que tornaran a l’equip al setembre un cop conclosa la temporada de carretera. Queda el dubte del fondista elit Carles Herrero, qui s’está plantejant deixar la competició.
D’altre banda, Raquel Acinas, Juanjo Mendez i Ramon Alvarez integren la secció de ciclisme adaptat de l’equip.

Text i font fotografia: Premsa Catalunya Team