Josep Betalú i Sandra Santanyes s’imposen a la contrarrellotge de Vall de Lord

09/05/2010
BTT

Josep Betalú i Sandra Santanyes s’imposen a la contrarrellotge de Vall de Lord

Aquest dissabte s’ha posat en marxa la quarta prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional amb la celebració de la prova contrarellotge en la qual s’han imposat Josep Betalú (Progress Cycling) en categoria masculina i Sandra Santanyes (Trek Lorca Taller del Tiempo) en categoria femenina.
La competició s’ha disputat sobre un traçat de gairebé 4,5 quilòmetres, oferint un recorregut tècnic i estret, amb trams molt revirats i durs que han exigit la màxima intensitat dels corredors. Les pluges caigudes al llarg de la setmana han deixat el terreny humit i enfangat en algunes zones tot i que la prova s’ha dut a terme amb normalitat, amb algunes clarianes i  temperatures que s’han situat al voltant dels 10 graus.
Betalú ha assegurat la primera posició amb un excel.lent temps de 13:17:01, amb Francesc Freixer (Bicicletes Esteve) en segona posició  17 segons del vencedor després de signar el mateix crono que Joan Llordella (Ambisist). A una mica més de mig minut Umbert Almenara (MSC Bikes) ha ocupat la quarta plaça i Ismael Ventura (Bicicletes Esteve) ha acabat cinquè. A 39 segons ha finalitzat sisè el gironí Marc Trayter, que manté després d’aquests resultats el liderat al Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional.
Sandra Santanyes ha sumat a Sant Llorenç de Morunys el seu primer triomf de la temporada amb un millor registre de 16:29:39, superant per 5 segons la líder de la competició Anna Villar (Ayala Team). Mercè Tussell  (Ambisist) ha completat les places d’honor a una mica més d’1 minut. Després d’aquests resultats, Villar continua defensant el primer lloc de la classificació general del Gran Premi Massi, mentre en categoria masculina Marc Trayter continua encapçalant la taula de puntuacions.

Nota i font fotografia: Ocisport