Nou èxit a la Marxa Terra de Remences

11/05/2010
Cicloturisme

Nou èxit a la Marxa Terra de Remences

Aquest diumenge, dia 9, s’ha celebrat a Sant Esteve d’en Bas, la carismàtica i popular marxa cicloturista “Terra de Remences”, considerada dins les 5 primeres estatals, en la seva XIII edició, amb gran èxit d’organització i participació, com ja ens té acostumats el CC Bas, amb bon potencial humà, per cobrir tots els detalls de la marxa. També cal destacar la tasca de suport de les 15 unitats dels Mossos d’Esquadra.
El límit de participació del 2009 era de 2500, i aquest any s’ha passat a 3000, i també s’ha arribat al topall, la qual cosa és una mostra de la excel•lent acollida que té “Terra de Remences”. Pel que fa al  recorregut, es podia escollir entre dues rutes diferents, de 175 i 95 quilòmetres, molt compensades, però també amb importants ports, per gaudir de les escalades, com els colls de Capsacosta, de Cannes, de Bracons i de Condreu. I per no variar en aquest mes de maig, com diu la dita, “cada dia un raig”, els participants han hagut d’aguantar una remullada per la zona de Ripoll, però, a la arribada, els esperava un bon esmorzar-dinar, ben preparat pels mestres de cuina del Club Ciclista Bas.
Dins les prestacions de la marxa, tothom pot saber el seu temps, informatitzat amb el corresponent xip, a la www.terraderemences.com.
També es van fer els següents reconeixements: al Club més llunyà (Cuinex Alzira), al Club més nombrós (Sant Andreu CC), al masculí més veterà (Joan Carpio Riera, de Fisiorutpujol.com) i la fèmina més veterana (Adolfina Martínez Poyato, de CC Rubí).

Text: Francesc Moradell (Delegaciço de la F.C.C. a Girona)
Font fotografia: Oscar Cabanes