L´ Open Natura s’estrena a Tortosa

14/05/2010
BTT

L´ Open Natura s’estrena a Tortosa

El Vendrell, Sant Quirze, i ara li toca el torn a Tortosa. Aquesta bonica població de les Terres de l'Ebre acull aquest diumenge la tercera prova del calendari de pedalades populars Open Natura, i ho fa per primera vegada en els 15 anys d'història de l'Open. La proposta que trobaran tots els aficionats que s'acostin a Tortosa és similar a la de la resta de proves de l'Open Natura: dos circuits per als bikers adults, cadascun amb un perfil i exigència física i tècnica diferents, i un per als més petits, el que demostra una vegada més el ferm compromís de l'Open Natura amb la pedrera del mountain bike.

Per paratges desconeguts

Els bikers que decideixin inscriure el seu nom amb lletres d'or en la cita de l'Open –recordar que la inscripció es limita, com sempre, als 800 primers inscrits– es trobaran amb uns circuits impressionants, preparats per la Penya Ciclista Baix Ebre de Tortosa. El de major longitud consta de 38 quilòmetres, i per als que no es vegin amb forces o no els vingui de gust castigar en excés, sempre podran optar pel circuit de 18 quilòmetres, sense oblidar-nos del recorregut infantil, de poc més de dos quilòmetres, i que com sempre es disputa mitja hora abans de l'inici de la pedalada de la gent gran, de manera que els pares puguin acompanyar els seus fills al llarg del recorregut infantil.

Demo Tour Alpcross

Novetat aquesta temporada, el Demo Tour és un dels nous alicients de l'Open Natura aquest 2010. De la mà de Alpcross –nou patrocinador de l'Open Natura i distribuïdor, entre altres marques, de la prestigiosa firma de bicicletes Tomac–, els bikers que ho desitgin podran provar un dels models cross country estrella de la col.lecció. La Carbide estarà disponible a totes les talles, i es podrà muntar en una d'elles pels voltants del pàdoc i inclús realitzar la pedalada sobre ella. Tot un luxe. Una experiència única, en una jornada que, a priori, meteorològicament parlant es presenta molt bé. El temps va a acompanyar i les recents pluges han deixat el pis en òptimes condicions.