Jordi Carnicer el millor a l´ Open BTT Costa Daurada de Masboquera

17/05/2010
BTT

Setanta ciclistes van disputar ahir diumenge la tercera prova de l’Open BTT – Costa Daurada a la població de Masboquera, els corredors van donar 4,3 i 2 voltes al circuit de 7,5 quilòmetres que en un dels seus trams tenia una trialera força complicada.
Jordi Carnicer (CC Palautordera) va guanyar la cursa de 4 voltes per davant dels germans Martorell (Olympia Cycles). La prova de 3 voltes va ser per Carles Juncosa (Olympia Cycles) seguit de Juan José Marrasé (CC Catalunya Sud) i Joan Andreu Lleti (JC Amposta). En la prova de 2 voltes la victòria se la va endur Alfonso Zafra (Poliklin) seguit de Mario Solé (CC Flix) i Jordi Monclús (CC La Canonja).
Després d’aquesta tercera prova la general (èlit-sub23-sub21) segueix encapçalada per Enric Martorelll, al capdavant de la general (màster30-sènior-júnior) Carles Juncosa també segueix primer però en la general (veterans-cadet-fèmina) Alfonso Zafra es el nou líder desbancant a Francesc Artero del primer lloc.
La propera prova de l’Open BTT – Costa Daurada tindrà lloc el proper diumenge 30 de maig a La Pobla de Massaluca.