Aprovats tots els punts de les Assemblees de la Federació Catalana

19/05/2010
Federació

Aprovats tots els punts de les Assemblees de la Federació Catalana

Aquest passat dissabte, a la Sala d' Actes del Centre d' Alt Rendiment  Esportiu CAR de Sant Cugat, van tindre lloc les anunciades assemblees General Ordinària i General Extraordinària de la Federació Catalana de Ciclisme, amb l' assistència de més d´ un centenar de persones representant a 58 clubs de Catalunya.
Després del lliurament de distincions als clubs que han fet els 25 anys i que no les varen poder rebre a la Gala del Ciclisme Català, i de guardar un minut de silenci per a tots els que en han deixat el darrer any, i un cop fet la presentació de la presidenta Carme Mas, es van presentar tots els punts de l' ordre del dia que, després de les diferents intervencions, van ésser votats i aprovats tots ells.
Cal destacar el resum de les activitats i dels resultats esportius obtinguts l' any 2009, un els millors dels darrers anys, junt a algunes intervencions, entre d´ altres la que demanava la màxima implicació per intentar salvar el velòdrom de Mataró. L' acte es va acabar amb les mostres de fermesa per millorar el nostre ciclisme, tant per part de la presidenta Carme Mas i la seva Junta Directiva així com la de tots els assistents.