Excel•lents resultats de la selecció catalana de BMX a la 3ª prova del Campionat d’Espanya

19/05/2010
BMX

Excel•lents resultats de la selecció catalana de BMX a la 3ª prova del Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la tercera i penúltima prova del Campionat d’Espanya de BMX a la localitat alacantina de San Vicente del Raspeig. Amb una organització excel•lent, més de 200 participants van prendre part de la cursa, on el bon temps va acompanyar en tot moment.
La selecció representant de Catalunya ha aconseguit uns resultats excel•lents, ja que els 14 integrants del combinat han finalitzat la cursa per sota de la 9ª posició. Destacar els primer i segon lloc de Cristina Garcia i Griselda Artigas a la categoria de fèminas iniciació, a més del primer lloc de Beatriz Ibáñez a la categoria fèmines perfeccionament. Pel que fa a l’actuació dels nois, el millor resultat ha estat el quart lloc de Ian Hiniestrosa a la categoria Cruiser A, i les dues sisenes posicions de Jan  Martínez a la categoria de 9 i 10 anys, i de Alberto Gómez a junior.
Cal destacar que altres participants catalans que anaven pel seu compte també van aconseguir uns resultats més que notables, com el de la fèmina Silvia Montes, de la categoria perfeccionament, que ha estat tercera. Adrian González i Ferran Jorba també han estat tercers a les categories 7 i 8 anys, i a la de 13 i 14 anys, respectivament.

La darrera cursa amb la que es definirà el Campionat d’Espanya de BMX tindrà lloc els propers 24, 25 i 26 de juny a Móstoles (Madrid).