Les inscripcions per la marxa “La Bonaigua” es tanquen el 30 de març

27/05/2010
Cicloturisme

Les inscripcions per la marxa “La Bonaigua” es tanquen el 30 de març

El pròxim 30 de maig es tanca la inscripció a la marxa "La Bonaigua" Fins llavors, pot realitzar-se al portal http://www.bicinscripcions.com/. Per a evitar participants per lliure, insolidaris amb la resta de ciclistes, l'organització d'acord amb els responsables del Tunel de Vielha, establirà un control a la boca del túnel; només els ciclistes amb dorsal podran travessar el túnel de 5,6 Km.
L'onzena edició de "La Bonaigua", organitzada pel S.C.C. Pobla de Segur, se celebrarà el dissabte 5 de juny mantenint el recorregut del passat any. El Port de la Bonaigua, la pujada i pas pel túnel de Vielha i el Coll de Viu i Perbes són, per aquest ordre, les dificultats més notables per completar els 187 quilòmetres de recorregut.
La marxa "La Bonaigua" forma part del calendari cicloturista de la RFEC i és vàlida per a la Xallenge "Cicle Pirineus" de la Federació Catalana de Ciclisme. Per mantenir la qualitat i seguretat de la marxa, l'organització limita la participació als 1000 primers ciclistes inscrits.

Tota la informació a http://www.labonaigua.cat/