El proper dissabte la Copa Catalunya infantil continua a Torroella de Montgrí

26/05/2010
Federació

El proper dissabte la Copa Catalunya infantil continua a Torroella de Montgrí

El Club Ciclista Impuls Medes Bike, el proper 29 de maig, organitza una nova prova de la Copa Catalunya Infantil que a més serà Campionat provincial gironí de carretera amb el recolzament de la seva secció Escola de Ciclisme Impuls Medes Bike. Serà una prova adreçada a les categories de benjamí fins a infantils de segon any (cal ser federat). Pels ciclistes d'altres regions i que estan de vacances aquí, també poden competir, hauran d'ensenyar el permís de la federació corresponent.
El lloc escollit és el mateix que en la primera edició, al polígon industrial de Torroella de Montgrí, la sortida està situada just davant d'un dels nostres patrocinadors "Motos Ferran". El circuit estarà tancat al trànsit durant tota la celebració de la cursa. Aquest polígon està just a la sortida de Torroella de Montgrí direcció a l'Estartit. A la part dreta al costat del "Supermercat Caprabo".
Les curses que es disputaran en la "II edició de la Copa Catalunya Infantil de Torroella de Montgrí - Campionat provincial gironí de carretera":
- Benjamins: 5, 6, 7, 8 anys = 2 Kms. es poden utilitzar bicicletes de BTT.
- Principiants: 9, 10 anys = 4 Kms. es poden utilitzar bicicletes de BTT.
- Alevins de primer any: 11 anys = 8 Kms.
- Alevins de segon any: 12 anys = 12 Kms.
- Infantils de primer any: 13 anys = 18 Kms.
- Infantils de segon any: 14 any = 25 Kms. (amb 5 esprings bonificats).

Recordeu de portar casc, guants, mitjons, targeta federativa i la de curses. Per acabar la festa, els guanyadors provincials federats de cada categoria tindran el seu mallot de campió/campiona. Fins al tercer classificat el seu corresponent trofeu i pels demés obsequi de participació. I pels participants del Club organitzador, l'Impuls Medes Bike, també hi haurà un podi en reconeixement.

Informació

Inscripcions: Motos Ferran (dins del polígon) a partir de les 16h.
Hora de començament curses: a partir de les 17h.
Preu de la inscripció: 3 euros.

Per qualsevol aclariment: impulsmini@gmail.com