El Catalunya Team inicia la cinquena temporada internacional

28/05/2010
Pista

El Catalunya Team inicia la cinquena temporada internacional

Tot a punt perquè l’equip UCI català, degà del ciclisme en pista mundial, iniciï la seva cinquena temporada als grans premis internacionals de velocitat d’estiu, avantsala dels grans esdeveniments del calendari 2010/2011.
Com ja és costum, Catalunya Team estrenarà la nova temporada al prestigiós Gran Prix de Vitesse de Saint Denis, el dijous 3 de juny, a una cita que aquest any compleix la seva edició número 26. Els velocistes Helena Casas, Alba Díez, Itmar Esteban i Adrià Sabaté són els corredors convocats per aquesta ocasió.
Tres dies després, diumenge dia 6, el mateix equip repetirà participació a sòl francès amb motiu del Feniox France Trophy, prova que, com Saint Denis, són puntuables totes dues per al Rànquing de la Unió Ciclista Internacional (UCI).
Abans, però, Alba Díez avançarà el debut de la temporada 2010/2011 disputant la tercera màniga de la Copa d’Espanya sots-23 de ciclisme en pista, prevista per al proper dissabte 29 de maig al velòdrom madrileny de Galapagar.
D’altra banda, els corredors paralímpics de l’equip: Raquel Acinas, Juanjo Mendez i Ramón Álvarez, disputaran la seva tercera cita de l’any a la localitat italiana de Piacenza, on tindrà lloc, entre els dies 29 i 30 de maig, la tradicional prova de carretera per etapes inclosa al calendari UCI de ciclisme adaptat.

Text i font fotografia: Premsa Catalunya Team
Fotografia: Alba Diez