Aliança i la Federació Catalana de Ciclisme treballen per millorar les cobertures

01/06/2010
Federació

Aliança i la Federació Catalana de Ciclisme treballen per millorar les cobertures

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Ciclisme, en el marc de les jornades sobre la “Salut en l’Esport”, han advocat per fomentar que tant ciclistes professionals com aficionats es federin. D’aquesta manera, es millorarà en la cobertura dels seus accidents, durant les competicions o entrenaments, així com en la pràctica de l’esport en el temps lliure.
Durant aquesta segona trobada, celebrada al restaurant Mirador del Palau de la Música, representants de les dues entitats van expressar la seva voluntat per treballar plegats i potenciar l’esport de base, actualment inexistent en aquesta modalitat. Per això, van recordar que els beneficis que té un ciclista federat inclouen l’assegurança de responsabilitat civil, obligatòria per llei, la cobertura d’accidents i l’assistència mèdica i sanitària, així com la llicència per participar en curses d’àmbit nacional i l’accés a ofertes i descomptes exclusius per a federats.
En aquest sentit, Aliança ha iniciat la seva col•laboració amb la Federació Catalana de Ciclisme patrocinant les plaques de les bicicletes, tant de carretera com de BTT, i ofereix descomptes especials en dos sentits: als socis d’Aliança per federar-se i als federats per a contractar un Pla Complet a la mutualitat. 

Nota de l´ Aliança