La Pobla de Massaluca fou la quarta estació de l´ Open BTT- Costa Daurada

01/06/2010

Bon ambient i bona participació ahir al matí  a la Pobla de Massaluca on es va disputar la 4ª. prova de l’Open BTT – Costa Daurada amb una assistència de 70 corredors, per la ocasió la organització – que en tot moment va estar perfecte – va preparar un circuit força atractiu a on els ciclistes van donar 2, 3 i 4 voltes.
Cursa atractiva en la categoría d’èlits – sub23 – sub21, amb l’Enric Martorell i Marcos Vázquez escapats de la resta, finalment, Vázquez es va imposar amb autoritat. En la categoría de Màster 30 – sénior – júnior, ja des d’un principi els Marrassé, Juncosa i Vizcarro van formar un grup que es mantindria fins l’última volta on Juncosa va atacar enportant-se la victoria. Pel que fa als veterans-cadets-fèmines, el corredor Francesc Artero va disputar i endur-se el primer lloc per davant d’Alfonso Zafra. Amb la 4ª. prova disputada la general de l’Open segueix encapçalada per Enric Martorell, Carles Juncosa i Alfonso Zafra.
S’obre un parèntesi de tres setmanes a l’Open que tornarà amb la 5ª. prova el proper 20 de juny a la població de Montblanc.