Tota punt per la XI edició de “La Bonaigua”

02/06/2010
Cicloturisme

Tota punt per la XI edició de “La Bonaigua”

L'onzena edició de la Marxa Cicloturista Internacional “La Bonaigua 2000” se celebrarà dissabte vinent, 5 de juny, amb sortida i arribada a la Pobla de Segur. La sortida es donarà a les 8.30 h del matí.
Aquesta marxa, organitzada pel SCC Pobla, és puntuable per al “Circuit Ciclopirineus” de la FCC i és inclosa en el calendari internacional de la Real Federación Española de Ciclismo. A més, forma part del circuit de cicloturisme de la revista Ciclismo a Fondo. La participació és oberta a tots els ciclistes federats majors de 18 anys. La confirmació d’inscripció, amb recollida d’acreditacions i carnet de ruta, es podrà fer el divendres 4, de 17 a 22 h, i el dissabte 5 a partir de les 7 h. L’arribada dels primers classificats es preveu al voltant de les 14 hores. A les 19 h es procedirà al tancament del corresponent control de temps a l’arribada.
Atesa l'acceptació que va tenir el recorregut de l'any passat amb motiu de la 10a edició, enguany l'organització ha decidit mantenir-lo, amb sortida de la Pobla cap a Sort, Llavorsí i Esterri d'Àneu, on començarà l'ascensió a la Bonaigua; el descens fins a Vielha, punt d'inici de la pujada al Túnel de Vielha, que es travessarà de forma neutralitzada; el tram per Vilaller fins al Pont de Suert i l'ascensió al port de Perves, última dificultat orogràfica abans de l'arribada a la Pobla.

Informació i foto: www.labonaigua.cat