El diumenge es celebra la setena Marxa del Cadí Moixeró

12/06/2010
Cicloturisme

El diumenge es celebra la setena Marxa del Cadí Moixeró

Aquest diumenge se celebrarà a la Seu d'Urgell la 7a Marxa Cicloturista Volta al Parc Natural del Cadí Moixeró, oberta als amants de la natura i preparats físicament per a l'esport de la bicicleta. L'escenari del Parc Natural del Cadí-Moixeró i del massís del Pedraforca és un marc incomparable per a la pràctica de la bicicleta. El poc trànsit i la senyalització dels ports per part de la Direcció General de la Generalitat consolida el recorregut com un clàssic d'entrenament dels cicloturistes. La col•laboració del Túnel del Cadí permet un segon recorregut menys exigent, però igualment atractiu.
La sortida i l'arribada de la marxa seran situades al Parc Olímpic del Segre, a la Seu d'Urgell. L'itinerari llarg, de 175 km i 3.200 m de desnivell, tindrà la sortida a les 8 h. El curt, de 135 km i 2.200 m de desnivell, s'iniciarà a les 8.45 h.
La Marxa Cadí-Moixeró, organitzada pel CC Sedis, és puntuable per al Circuit Ciclopirineus de la Federació Catalana de Ciclisme i per al XV Circuit de Cicloturisme de "Ciclismo a Fondo". Les inscripcions es van tancar el passat dimarts, dia 8.

Informació i foto: www.voltacadimoixero.com