Arriba la segona edició de la Marxa Montsec-Montsec

16/06/2010
Cicloturisme

Arriba la segona edició de la Marxa Montsec-Montsec

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, que es cel•lebrarà a Balaguer el proper dissabte 26 de juny de 2010, ja escalfa motors i les inscripcions, que es poden fer a través del portal d’internet www.bicinscripcions.cat, segueixen a bon ritme i es tancaran una setmana abans de la cel•lebració de la marxa.
En l’edició de l’any 2009 es va arribar a una participació de 275 ciclistes d’arreu de l’estat. En aquesta edició 2010 la marxa constarà de dues rutes. A la llarga, amb cinc ports de muntanya, destaca l'espectacular Coll d'Ares amb 14 qms. i 935 m. de desnivell. Com a novetat en el recorregut, en aquesta edició la ruta curta de 125 qms. també inclourà el repte de l’ascensió al Coll d’Ares i continuarà amb el descens per la Guàrdia de Noguera i Cellers, a diferència de l’any anterior.
Després d’haver realitzat el primer any una tasca molt important per donar a conèixer la marxa a les institucions, col•laboradors i als propis entorns del cicloturisme, per aquesta edició es preveu un important augment de la participació.
Tots els actes tindràn lloc al pavelló poliesportiu i la sortida neutralitzada serà a les 8:00h del matí i continuarà pel carrer Urgell per prendre direcció a Gerb. Des de l’organització s’anima a tots els habitants de Balaguer i comarca a gaudir de l’espectacle i animin a tots els esforçats cicloturistes que prendran part de la marxa.

Més informació a la web www.montsec-montsec.com.

Tota la informació del cicloturisme català a www.ciclisme.cat/cicloturisme