La neu d´ Envalira sorprèn els participants de la Tres Nacions

21/06/2010
Cicloturisme

La neu d´ Envalira sorprèn els participants de la Tres Nacions

Aquest diumenge s'ha celebrat a Puigcerdà organitzat pel Club Poliesportiu Puigcerdà una de les marxes catalogades com a més populars tant pels seus 31 anys com per la serva bellesa dels seus 140 km del seu recorregut per Catalunya, Andorra i França. Però aquesta edició serà molt recordat per la climatologia en el Port d'Envalira en que va caure una forta enfarinada de neu amb temperatures gèlides fins coronar els 2408 mts del cim del port que ha sorprès i deixat mig glaçats als cicloturistes poc preparats amb els abrigalls.
La sortida ha sigut a les 8 del matí a Puigcerdà amb l'habitual tall de cinta per part de l'alcalde Joan Planella acompanyat d'altres autoritats i representants de la FCC i també del corredor local olímpic de BTT Josep A. Hermida que ha participat a la marxa.
Però abans de sortir s'ha fet un acte trist i emotiu en un homenatge al ciclista Ramon Coll que va perdre la vida en un accident la passada temporada. I ja a la tornada en els últims quilòmetres han estat tranquils amb un bon temps i amb sol i tot, i a l'arribada els participants han rebut un trofeu record i el clàssic diploma amb el temps de cada corredor. I per descomptat un bon esmorzar  per recuperar del fred que ha sorprès a tots com una "emboscada" en aquest mes de juny.

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)