Bona presència de bikers a l´ Open Costa Daurada de Montblanc

21/06/2010

Una seixantena de ciclistes es van aplegar aquest diumenge pel matí a Montblanc per disputar la 5ª. cursa de l’Open BTT – Costa Daurada. La lluita com ja ve essent habitual va tenir com a protagonistes el corredors més destacats de la general, els Vázquez, Martorell, Marrasé, Prunera, Garrido, Vizcarro, Juncosa, Artero, Monclús i Zafra entre altres. Després de les corresponents 4, 3 i 2 voltes que els ciclistes donaven al circuit segons la categoria van resultar guanyadors Marcos Vázquez (Ceramicas Onda), José Juan Marrasé (Catalunya Sud) i Francesc Artero (Olympia). La general de l’Open no pateix canvis importants i segueix encapçalada una cursa més per Enric Martorell (Olympia) en Elit-Sub23-Sub21, Carles Juncosa (Olympia) en Màster30-Sènior-Júnior i Alfonso Zafra (Poliklin) en Veterans-Cadets-Fèmines.
La pròxima cursa de l’Open tindrà lloc el proper diumenge 4 de juliol a la Fatarella, que a més de puntuar per l’Open també serà el Campionat Provincial de l’especialitat.